Familiedag 2019 – 70 jaar V.V. Jistrum Jubileum

Familiedag 2019 – 70 jaar V.V. Jistrum Jubileum

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 08/06/2019
08:30 - 22:30

Categorieën


Zeventig jaar geleden (7 mei 1949) werd bij de notaris de voetbalvereniging in Jistrum opgericht. De akte tot oprichting werd getekend en dit was de formele start van onze V.V. Jistrum. Ter herinnering voor de jongeren binnen onze vereniging: het was geen sportpark anno 2019, maar bestond uit een stuk grasland. Het veld werd op de zaterdag klaargemaakt voor een voetbalwedstrijd. Een schuurtje werd gebruikt om de knieën met koud water te wassen.

Ons sportpark aan de Fjildwei in Jistrum is nu een voetbalaccommodatie waar we met trots elke keer komen om onze geliefde voetbalsport te bedrijven. Trots! Mogen we dat tegen elkaar zeggen? Ja, dat mogen we best eens tegen elkaar zeggen!

Het dorp Jistrum groeide en de voetbalclub groeide mee. Meerdere malen kende onze vereniging ook een (sportief) dieptepunt, maar we hebben altijd de kracht gehouden om de vereniging bestaansrecht te geven. Een voetbalclub met vele senioren- en jeugdelftallen die ondersteund worden door een grote groep vrijwilligers. Natuurlijk is een mooie accommodatie fantastisch, maar het hart van onze vereniging zijn wij allemaal – die de voetbalclub een warm hart toedragen op welke manier dan ook.

Als we kijken naar onze geschiedenis dan kijken we met trots terug op de afgelopen zeventig jaren en geeft dit een basis voor een mooie toekomst voor het voetballen in Jistrum en omstreken. Alle reden om dit met elkaar te vieren.

Hiermee dan ook de mededeling van de jubileumcommissie om jullie allemaal uit te nodigen, (oud) spelers / (oud) leden / vrijwilligers / supporters / sponsoren – en de datum 08-06-2019 vrij te houden in jullie agenda – voor de historische viering dat onze club zeventig jaar bestaat. Het dagprogramma zal bekend worden gemaakt middels onze website (www.vvjistrum.nl) en Facebookpagina. We rekenen in ieder geval op een zeer gezellige en sportieve dag waarop (oud) spelers / (oud) leden / vrijwilligers / sponsoren een weerzien met elkaar kunnen hebben onder het genot van een hapje en een drankje! Wij zullen er alles aan doen om het te doen slagen!

Een aantal mensen hebben zich het lopende voetbalseizoen, voornamelijk achter de schermen beziggehouden, met brainstormen en uitwerken van een aantal plannen. Uitingen naast ons veld i.v.m. het jubileum zullen je niet zijn ontgaan. Nu treden we wederom naar buiten om ons samen op te warmen voor het feest in juni aanstaande. De countdown-klok op de website is een mooi voorbeeld hoe je elke keer weer wordt herinnerd aan ons naderende jubileum.

Heb je (nog) geen persoonlijke uitnodiging ontvangen van de jubileumcommissie maar je wilt toch graag aanwezig zijn dan mag je je opgeven middels de e-mail: voorzitter@vvjistrum.nl.
Check voor meer informatie (binnenkort) de website van onze voetbalclub! (https://www.vvjistrum.nl/)

Jubileumcommissie 70 jaar V.V. Jistrum;
Passie, strijd en gezelligheid – “Dwars troch alles hinne”

Geef een reactie